Victory Weld Kft Hegesztés

Cégünk nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembergárdájával vállalja gázhegesztő-, lángvágó-, forrasztó-, melegítő eszközök, gázellátó rendszerek, ívhegesztő berendezések, plazmavágó gépek és tartozékok Hegesztési Biztonsági Szabályzat szerinti időszakos biztonsági felülvizsgálatát.

A kötelező biztonságtechnikai felülvizsgálatot a 143/2004. (XII. 22.) GKM rendelet írja elő.

Sok cégnél nem is tudnak erről a rendeletről, így csak egy ellenőrzés és büntetés után végeztetik el a felülvizsgálatot. Ne várja meg a büntetést, kérjen tőlünk ajánlatot.

Mi minden esetben a vizsgálatok eredményéről érvényben lévő, minden követelményt kielégítő, korrekt jegyzőkönyvet adunk át megbízóinknak.

A biztonsági felülvizsgálatokat szerződéses karbantartás esetén a szerződés szerint végezzük, de természetesen lehetőség van karbantartási szerződésen kívüli, egyedi biztonsági felülvizsgálatok elvégzésére is.
Rendszerünk figyeli és automatikusan értesíti megrendelőit a lejárat közeli berendezésekről, így Ön biztosan nem csúszik ki az érvényességi határidőből.

Minden márka hegesztő berendezésével és tartozékaival foglalkozunk és ezeken el is végezzük a felülvizsgálatot.

A felülvizsgálatok alkalmával a “nem felelt meg” minősítésű eszközök, berendezések, tartozékok javítását vagy cseréjét is elvégezzük, előzetes egyeztetés és megrendelői jóváhagyás után.

 

Tájékoztató jelleggel az alábbi kivonatot közöljük a a 143/2004. (XII. 22.) GKM rendeletből:

Hegesztéstechnikai felülvizsgálat gkm rendelet kivonat

Vélemény, hozzászólás?